Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van 50five

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt 50five

Het proces van het bestellen bij 50five is zeer eenvoudig. Wanneer je voor het eerst aankomt op de site krijg je een deel van het overzicht te zien. Als je niet weet wat je precies wilt hebben dan kun je een vraag stellen aan het team, zij kunnen vervolgens gaan kijken welk product er aansluit bij de criteria die je hebt doorgegeven. Of je kunt zelf een beetje gaan surfen natuurlijk.

Hoe werkt 50five

Het kopen van een product gaat gewoon als bij eenieder ander soort website. Het enige verschil is dat je bij 50five advies kunt vragen over de goederen. Wanneer je problemen hebt met een gekocht product dan kun je op de site zelf een chat venster openen met het team. Hier moet je jouw nummer doorgeven van de order en van het apparaat zelf. Zij gaan kijken waar ze jou mee kunnen helpen en wat er gedaan kan worden aan het apparaat. Vaak is het zo dat je iets over het hoofd hebt gezien, zij kunnen je hier even mee helpen.

50five is als aanbieder van smart apparaten een prettige site om in gebruik te nemen. Het aanbod is nog redelijk beperkt, maar dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze markt op zich nogal klein is. De prijzen zijn niet de laagste die je zult vinden, de service is echter wel weer de beste in deze sector. Je moet het dus zo zien, je betaalt net even iets meer voor die extra service. En als we het mogen zeggen, die service is het meer dan waard.

50five reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

De techniek blijft vandaag de dag steeds verder ontwikkelen. Nu denk je misschien, wat heeft dat voor invloed op het dagelijks leven? In een huishouden zien we dat er steeds meer smart apparaten te vinden zijn, deze apparaten maken het leven net iets makkelijker. Nu zijn er niet zo veel websites die deze producten aanbieden, één van de site waar je echter wel terecht kan voor deze apparaten is 50five. Zij geven ook gelijk het beste advies voor deze apparaten. Hoe werkt deze site dan en wat zijn precies de voordelen van de site? Daar gaan we in dit artikel verder op in!

Informatie over 50five

Het is een site die zich richt op de smart producten voor de particulieren. Dit zijn producten die je kunt kopen die het net iets makkelijker maken om bepaalde taken uit te voeren. Zo heb je boxen die aangaan op stemherkenning, je hebt een bel met een camera en je hebt diverse thermostaten die makkelijker te bedienen zijn. Al deze producten zijn nu beschikbaar voor de consument, deze kan je bij 50five kopen voor een voordelige prijs.

Dit is niet het enige waar 50five op gericht is. Ze zijn namelijk niet alleen aanbieder, ze zijn ook adviseur voor de producten. Als je een vraag hebt over een bepaald smart apparaat dan ben je bij 50five op het juiste adres voor gepast advies. Zij kunnen bijvoorbeeld laten zien hoe je het apparaat moet installeren of hoe je een bepaalde error moet oplossen.

Deze service is echt één van de kernwaardes bij het bedrijf, zij willen graag voor deze markt de meest klantvriendelijke site zijn die er maar is. Door advies op maat te geven hopen zijn een goede relatie met de klant te houden, dit is uiteraard erg belangrijk voor een bedrijf. Deze focus zien we ook terug aan het feit dat de website zeer netjes onderhouden is, als consument is het er prettig winkelen.

Voordelen van 50five

Er zitten vele voordelen aan het gebruik van 50five. Dit zijn er enkele die wij ondervonden hebben:

  • De advies service is uitstekend
  • Uitleg is uitgebreid en vragen worden snel beantwoord
  • De producten worden al snel bij je thuis geleverd
  • Het proces van bestellen is zeer prettig

Nadelen van 50five

Er zijn echter ook een aantal nadelen die bij deze dienst vaak ter sprake komen:

  • Prijzen zijn nog redelijk hoog voor smart apparaten
  • Nog een vrij beperkt aanbod voor de apparaten
Meer informatie

Klantenservice 50five

50five