Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Alensa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Alensa

Alensa is eigenlijk gewoon een normale webshop, hij werkt dan ook op precies dezelfde manier als eenieder andere site. Op de site kun je alle producten bekijken. Als je een product hebt gezien wat je wilt hebben dan kun je op de knop bestellen klikken. Vervolgens krijg je de opties te zien waar je uit kan kiezen, denk aan het aantal en aan de sterke van de lenzen. Let hier wel even goed op, het is niet mogelijk deze later nog aan te passen.

Hoe werkt Alensa

Wanneer je dit gedaan hebt kun je verder gaan naar het betaalscherm. Op dit scherm moet je de gegevens invullen voor de levering. Vervolgens krijg je het pakket zo snel mogelijk in huis. Het is een goede tip om regelmatig op de site te kijken, het is namelijk zo dat bepaalde pakketten na verloop van tijd grote korting kunnen hebben. Zo kan je in een keer groot inkopen voor een lagere prijs dan normaal, dit is voor de mensen die toch iedere dag lezen in hebben natuurlijk ideaal.

Alensa is voor mensen met een bril of met lenzen echt een site om in de gaten te houden. De service is top, als je vragen hebt dan zal de klantenservice deze altijd snel beantwoorden als de chat open is. De prijzen voor de lenzen zijn in verhouding tot andere aanbieders echt het laagst, je hoeft zo niet meer te veel te betalen. Let wel even op de sterkte van de lens, je wilt tenslotte wel de goede hebben natuurlijk!

Alensa reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn aardig wat mensen in ons land die een bril of lenzen dragen. Het is dan ook mooi dat deze uitvinding er is, het is toch wel prettig om goed te kunnen zien op een dag. Het is alleen wel zo dat de lenzen nog niet zo goedkoop zijn om aan te schaffen. Iedere maand of ieder kwartaal ben je toch weer aardig wat geld kwijt om een voorraad lenzen te halen. Alensa wilt hier verandering in brengen, bij hen kan je dan ook diverse lenzen en middelen voor de ogen kopen voor een zeer lage prijs. Laten we eens kijken wat voor site dit dan precies is.

Informatie over Alensa

Alensa is een site waar je voor weinig geld lenzen kan aanschaffen. Deze lenzen zijn van dezelfde kwaliteit als die van de normale brillenzaken, je hoeft dus niet bang te zijn dat je slechte lenzen zal krijgen. Zij kopen deze lenzen zeer groot in, hierdoor is het voor hen mogelijk om deze voor een alge prijs aan te bieden aan de klant. Zo hoef je nooit meer te veel te betalen voor de lenzen.

Er zijn veel verschillende soorten lenzen. Je hebt mensen die iedere week of maand nieuwe nodig hebben, maar je hebt ook lenzen die langer meegaan. Bij Alensa heb je al deze soorten lenzen, voor iedereen zal er wel een setje bijzitten die aansluit bij je wensen. Uiteraard hebben ze verschillende sterktes, deze kan je zeer eenvoudig kiezen. Op die manier kan iedereen hier zijn lenzen kopen.

Alensa wilt zicht richten op de groep mensen die graag de overstap wilt maken op lenzen maar die bang zijn dat ze te veel geld kwijt zullen zijn in de maand om een setjes lenzen te krijgen. Door deze groep te voorzien van goedkope lenzen is het voor iedereen mogelijk om deze in te doen. Neem eens een kijkje op de site, er is echt genoeg waar je uit kunt kiezen. Ze hebben naast lenzen ook enige brillen beschikbaar, ook hebben ze diverse middelen zoals doekjes en schoonmaakmiddel.

Voordelen van Alensa

Alensa is een prettige site in gebruik, er zitten dan ook vele voordelen aan deze dienst. Welke zijn dit dan precies:

  • Lenzen voor een lage prijs
  • Een groot aanbod van lenzen en brillen
  • Regelmatig korting voor grotere bestellingen
  • Zeer snelle en voordelige levering

Nadelen van Alensa

Er zitten echter ook een paar nadelen aan het gebruik van Alensa, dit zijn ze voornamelijk:

  • Klantenservice is niet vaak open
  • De voorraad van bepaalde lenzen is laag
  • Vertraging bij levering komt nog wel eens voor
Meer informatie

Klantenservice Alensa

Alensa