Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Brand New Day

5/5 (1 stemmen)

Eén reactie op “Brand New Day”

 1. Vincentven schreef:

  Ofefbjawkdefnk jnjfanfkdwnafjkewnfjkew jfejknfewjnfjkewfngewjkfj nkjfendwfjknewjkgnwejkfnejn jfenwwjfnjdgbrkjfnklfne jnfewwjfnewjkf https://uufewhdwjidewfhjfkmsdjfejgbrjefkd.com

  5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Brand New Day

Het is echt heel makkelijk om klant te worden bij Brand New Day. Je hoeft alleen maar een account aan te maken op de site en in te loggen. Vervolgens klik je op de actie die je wilt doen, bijvoorbeeld een rekening openen. Dit alles kan online, je hoeft niet langs te gaan bij een of ander kantoorpand ergens in de stad. Wanneer je dit gedaan hebt moet je één cent overmaken naar de geopende rekening, zij controleren vervolgens je gegevens en als het goed is dan heb je binnen no time de rekening op je naam staan.

Hoe werkt Brand New Day

Je kunt vervolgens heel makkelijk het overzicht behouden van de rekening. Ook dit kan allemaal online, het is echt niet moeilijk meer om bankzaken te regelen. Bij het beleggen zit het iets anders in elkaar, je moet dan namelijk nog een keuze maken voor de opties, aandelen of obligaties waar je in wilt beleggen. Of je kiest een risico niveau, zo kan een ervaren persoon voor jou je geld beleggen.

Brand New Day is zoals je wel kan zien een vernieuwende aanbieder in de wereld van de banken en de verzekeraar. Ze zorgen er voor dat de klant echt centraal staat, mede hierdoor zal de ervaring alleen maar beter worden. Als je jouw huidige bank wel beu bent en als je liever een bank hebt die echt naar je luistert dan is Brand New Day echt de aanbieder die je moet hebben. Het is gewoon bankzaken doen zorgen enige obstakels of zorgen, wel zo prettig!

Brand New Day reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn in Nederland heel wat banken te vinden waar je terecht kunt voor een lening of voor een rekening. Deze banken zijn alleen altijd een beetje hetzelfde. Of je nu bij ABN of bij ING komt, ze werken vrijwel allemaal volgens dezelfde werkwijze. Er is echter een vernieuwende bank in Nederland die de zaken net even anders aanpakt, dit is Brand New Day. In dit artikel gaan we kijken wat nu de precies de voor en de nadelen zijn deze site en wat eigenlijk het concept is achter Brand New Day.

Informatie over Brand New Day

Eigenlijk kun je Brand New Day als een soort concurrent zien van de grote banken en verzekeraars. Het is namelijk zo dat ze niet alleen maar bankzaken op zich nemen, je kunt er ook terecht voor beleggingen, verzekeringen en pensioenfondsen.  Zij zijn van mening dat de grote ondernemingen en instituties te veel macht hebben in de markt. Dit is dan ook de reden dat zij zich in willen zetten voor de particulieren. Zo hebben zij de Binck Bank opgericht, deze bank hanteert veel lagere transactiekosten dan de normale banken.

Je hebt hier diverse soorten diensten die je kunt gebruiken bij Brand New Day. Echter zijn de bankzaken wel het grootste deel van het bedrijf, je kunt er op die manier een rekening afsluiten voor jezelf of voor je kind. Zij willen afstand nemen van de ‘hebberige bankier’. Geen valse beloftes, geen mooie woordjes en geen slechte service. Zij weten zelf hoe vervelend bankiers soms kunnen zijn, hierdoor hebben zij de keuze gemaakt om het helemaal anders te doen.

Brand New Day wilt zich echt inzetten voor de normale Nederlander. Zo vinden zij het heel belangrijk dat de communicatie met de klant altijd goed is, de klant moet wel weten waar hij of zij aan begint. De standaard verzekeraars zijn altijd een beetje vaag, bij Brand New Day heb je dit probleem niet. Binnen een dag krijg je gelijk advies op al je vragen die je mogelijk hebt.

Voordelen van Brand New Day

Er zitten diverse voordelen aan het gebruik maken van de diensten van Brand New Day, we hebben voor jou even alles op een rijtje gezet om het wat makkelijker te maken:

 • Lage transactiekosten voor de bank
 • Echt een aanbieder voor de normale mens
 • Een zeer prettige communicatie en helpdesk
 • Fiscaal voordeel bij leningen
 • Pensioenfonds zijn overzichtelijk

Nadelen van Brand New Day

Zoals ze ook wel zeggen, elk voordeel heeft zijn nadeel. Dit is bij Brand New Day ook zo, hier zijn enkele nadelen die mogelijk zullen optreden bij het gebruiken van de diensten:

 • Geen institutionele bank wat zorgt voor minder zekerheid
 • Leningen kunnen niet zeer hoog gezet worden
 • Kleinschalig bedrijf, niet veel werknemers
Meer informatie

Klantenservice Brand New Day

Brand New Day