Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Energiedirect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Energiedirect

Energiedirect is erg makkelijk om te gebruiken, dit is dan ook de reden dat ze zoveel klanten hebben. Wanneer je op de site aankomt krijg je gelijk een pop up met het aanvragen van de tarieven. Hier moet je wat gegevens invullen, zoals je adres, naam en stroomverbruik. Op deze manier kunnen zij een berekening maken voor de totale prijs die je zal moeten betalen in de maand. Je zult zien dat dit echt wel wat lager is dan de prijs die je nu betaald.

Wanneer je dit gedaan hebt zal je de keuze kunnen maken om over te stappen. Kijk wel even goed wat bij voorwaarden zijn voor het overstappen die gehanteerd worden bij je huidige aanbieder, zo kan het nog wel eens voorkomen dat er een boete zal komen. Energiedirect doet er alles aan om de overstap zo goed mogelijk te laten verlopen, je hebt er zelf dan ook geen omkijken meer naar.

Hoe werkt Energiedirect

 

Als je succesvol bent overgestapt dan krijg je de stroom en energie gewoon in huis, meestal komt er wel iemand langs om even te helpen met de meterstanden. Zo kan je deze laten koppelen aan de app, dit zorgt er voor dat de je net even iets beter het overzicht kan behouden voor de stroom die je betaald in de maand. De app is er voor ieder mobiel apparaat, zeer divers zoals je wel kunt zien.

Energiedirect is eigenlijk een aanbieder die de zaken gewoon net even iets makkelijker maakt voor jou als consument. Je hoeft niet meer allerlei contracten door te lezen om eindelijk eens te kunnen overstappen, het scheelt gewoon aanzienlijk wat moeite. En dat voor een vaste lage prijs!

Energiedirect reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

wwIedereen in Nederland heeft natuurlijk energie nodig, al helemaal nu het weer wat kouder begint te worden. Het is alleen wel zo dat er echt ontzettend veel bedrijven en aanbieders in Nederland zijn die zich bezighouden met het voorzien van energie. Door dit grote aanbod is het lastig om het overzicht te houden, je kunt nu eenmaal niet zien welke aanbieder de goedkoopste energie heeft. Energiedirect is er daarom voor mensen om in te kunnen zien wat nu precies het goedkoopste tarief is voor de stroom.

Informatie over Energiedirect

Je moet de site eigenlijk zien als een soort concurrent voor de grote energieaanbieders. Energiedirect wil er voor zorgen dat de mensen niet meer voor niets te veel betalen, dit gebeurt vandaag de dag nou eenmaal vaak. Ze willen ervoor zorgen dat de klanten een betere ervaring zullen hebben met een energieaanbieder, zij hebben dan ook stroom die je voor een lage prijs kunt afnemen. Door deze goede service zorgen ze voor afstand tussen de grote bedrijven, deze klantenservice is vaak lastig te bereiken of je wordt niet echt geholpen.

De klant staat bij Energiedirect altijd op een. Zo hebben ze ook een app waarmee het gehele proces voor jou als klant net even iets makkelijk wordt. Op de app kun je het tarief zien wat je betaalt, wat de geleverde stroom van die maand is en wat er nog te komen staat voor de resterende periode. Klantvriendelijkheid is niet het enige doel van dit bedrijf, ze willen namelijk ook duurzaam zijn.

Deze duurzaamheid blijkt uit het feit dat de stroom altijd groen levert wordt, dit is veel beter dan de standaard stroom die mensen thuis hebben. De natuur wordt er door beschermt en je merkt als klant geen verschil. Bij Energiedirect heb je groene stroom voor een lage prijs, en dat met een uitstekende service.

Voordelen van Energiedirect

Er zitten vele voordelen aan het gebruik maken van de energie van Energiedirect. Hier zijn enkele voordelen van deze aanbieder:

  • Handige app, hierdoor heb je iets meer overzicht
  • Fijne klantenservice die al je vragen beantwoord
  • Lage tarieven in verhouding tot andere aanbieders
  • Stroom is groen, dit is beter voor het milieu
  • Automatische metenstanden gelezen
  • Zeer goede beoordelingen online

Nadelen van Energiedirect

Er zitten ook enkele nadelen aan Energiedirect, al zijn deze zeer gering. Hier enkele van deze nadelen:

  • In verhouding tot andere aanbieders niet per se de goedkoopste
  • De overstap kan wat langer duren
Meer informatie

Klantenservice Energiedirect

Energiedirect

Bekijk en vergelijk ervaringen met gerelateerde bedrijven