Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Gaybuddy

1/5 (1 stemmen)

Eén reactie op “Gaybuddy”

 1. Leonardo schreef:

  Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt (tip: upload niet je echte foto!).
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de binnenkomende berichten op gaybuddy goed lees, dan begrijp ik dat die berichten afkomstig zijn van nepprofielen van de beheerders zelf, dat zie je aan de opmaak en de onzin die ze eigenlijk schrijven. Ze verraden zich door vreselijk onnozele korte berichtjes schrijven die blijk geven dat berichtjes immers “niets kosten”. U en ik niet zouden zulke berichtjes niet sturen, zonde van je geld, en voor 1,50 euro per bericht schrijf je niet zoiets als “Laten we hier vanavond eens lekker met elkaar gaan chatten, daar heb ik wel zin in!”. Van chatten is al geen sprake, daarvoor is de responstijd veel en veel te lang, en aan de berichten zie je dat de beheerders zelf inderdaad niets betalen voor het versturen van domme berichtjes: “Zeg, vertel jij eens aan mij wat je precies voor mij voelt en met mij zou doen…”.
  Ik kreeg constant allerhande berichtjes, vele op een avond. Slechts een berichtje heb ik beantwoord en laten weten dat ik op bed ging. Dat is grappig: opeens waren de andere chatters ook stil: “oh, hij gaat op bed, we hoeven nu geen berichtjes meer naar hem te sturen…”. Hoezo jezelf verraden…

  Ik heb nu op Gaybuddy zelfs twee profielen, net zo nep als die van de beheerders zelf, alleen verstuur ik er geen berichten mee naar de beheerders. Ik heb alleen getest of ik daarmee mijn andere profiel kon vinden en daar een berichtje heen te sturen. Zelfs dat lukte al niet!
  Het is dus volsagen zinloos om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  1/5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gaybuddy reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Het is als alleenstaande homoseksueel niet heel makkelijk om een leuke partner te vinden, bij Gaybuddy vind je allerlei mannen die echter wel een keer een date willen proberen. We hebben voor jou alle informatie en reviews op deze site bij elkaar gezocht, voor je het weet heb jij ook een leuke dag.

Klantenservice Gaybuddy

gaybuddy.nl/