Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Kras

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Kras?

Kras is een website die niet moeilijk is om te gebruiken. Om een reis te boeken hoef je alleen maar op de reis te klikken, vervolgens kom je op een scherm terecht waar je de datum kunt kiezen voor de reis. Je krijgt hierna een overzicht te zien van alle reizen die mogelijk zijn voor die bepaalde datum die je hebt opgegeven.

Hoe werkt Kras

Wanneer je een vakantie hebt gezien die aansluit bij je wensen hoef je alleen maar te klikken op de prijs knop, je wordt vervolgens doorgestuurd naar de volgende pagina. Hier moet je de rest van de info invullen die nodig is voor het boeken. Denk hierbij aan de ID kaart informatie en de tijd van vertrek. Bij iedere soort vakantie is dit hetzelfde, bij een autovakantie is een rijbewijs alleen vereist.

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld en het ticket of het verblijf hebt betaald dan ben je zo goed als klaar met het boeken. Het enige wat je hoeft te doen is het printen van het ticket, of je kunt er voor kiezen om hem in je mail te krijgen zodat je hem later kunt uitprinten.

Kras is de ideale soort site voor vakanties en reizen.  Door de lage prijzen weet je zeker dat de vakantie niet te duur zal zijn, wel kun je even onderzoek doen of het inderdaad wel de laagste prijs is. Je weet namelijk nooit zeker of je wel de laagste prijs zal betalen.

Kras reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn aardig wat websites te vinden waar je terecht kunt voor het boeken van reizen en ander soort vakanties. Deze websites zijn alleen niet altijd even handig, zo kan je niet zien of je nu wel de laagste prijs betaalt. Er zijn dan ook verschillende sites die voor spotprijzen reizen aanbieden om te zorgen voor meer klanten. Eén van deze sites is Kras, dit is een aanbieder die bekend staat om de voordelige prijzen. Laten we eens kijken wat deze site nu zo bijzonder maakt en hoe het precies in zijn werk gaat.

Informatie over Kras

Kras is eigenlijk een vrij goedkope site waar je reizen kunt boeken. De reisbureaus worden niet meer echt goed bezocht, je betaalt nu eenmaal veel minder bij een website. Bij Kras zijn er een hele hoop bestemmingen die je kunt kiezen. Zo hoef je natuurlijk niet ver weg te gaan, je kunt ook kiezen voor een autovakantie in één van onze buurlanden.

Op de site zijn er diverse soort vakanties die je kunt boeken. Zo zijn er normale hotelovernachtingen met vlucht, maar je hebt ook heuse cruises. Er is voor iedereen dus wel wat wils, je kunt allerlei reizen kiezen die binnen je budget vallen. Zo kan je toch nog op vakantie gaan zonder dat dit een gat oplevert in je portemonnee.

Kras profileert zich als een site die zich altijd zal inzetten voor de klant. Dit houdt in dat het boeken van een reis niet moeilijk is, iedereen kan het zo doen. Je hebt geen rare voorwaarden meer, het wordt gewoon net even iets makkelijker gemaakt. Daarnaast is het zo dat Kras erg veel ervaring heeft met het aanbieden van reizen, ze zijn al zeer lang actief in de wereld van de vakanties. Op de site stellen ze dat de klantenservice er alles aan zal doen om problemen te verhelpen. Als we de beoordelingen moeten geloven op internet dan klopt dit beeld voor de volle honderd procent.

Voordelen van Kras

Kras is een ideale site voor mensen die flink wat geld willen besparen op hun vakantie, door de lage tarieven kan iedereen de vakantie van hun leven hebben. Hier zijn de voordelen van Kras:

  • Voordelige prijzen voor elk soort budget
  • Ruim aanbod van verschillende soorten reizen
  • Handige helpdesk die vaak online is
  • Makkelijk boeken, geen lastige stappen

Nadelen van Kras

Er zijn maar weinig nadelen aan het gebruik van Kras, echter hebben we er toch een paar gevonden. Dit zijn de volgende nadelen:

  • Niet altijd de goedkoopste in verhouding tot concurrent
  • Niet bij elke reis zit een vlucht
  • Site soms traag bij drukte
Meer informatie

Klantenservice Kras

Kras