Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Lendahand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Lendahand

Het is ontzettend makkelijk om te investeren bij Lendahand. Als je op de site aankomt dan zie je het gehele overzicht van alle projecten die gedaan zijn, die open zijn en die er aan zitten te komen. Als je graag wilt investeren dan zul je moeten kijken bij de projecten die momenteel lopen. Het zijn er niet zo veel, je hoeft ook niet zo lang te zoeken.

Hoe werkt Lendahand

Als je een project hebt gevonden waarin je graag zou willen investeren dan kun je deze aanklikken. Je ziet vervolgens de pagina waar alle informatie omtrent het investeren op staat. Denk bijvoorbeeld aan de rente die je zal krijgen en de looptijd van deze investering. Je kunt zelf een bedrag invullen natuurlijk, als je dit gedaan hebt dan kun je doorgaan met het bevestigen van je investering. Wanneer je de stappen doorlopen hebt zal je een overzicht krijgen met de bevestiging, zo heb je in ieder geval bewijs dat je wel een investering hebt gemaakt.

Lendahand is een mooi project, een project waarbij de mensen in de arme landen echt geholpen worden. Of het nu voor India of voor Angola is, er zijn veel mensen die onze hulp kunnen gebruiken. Met deze investering help jij ze en kun je tegelijkertijd de rente in eigen zak steken, op deze manier worden twee werelden bij elkaar gebracht. Wel altijd in je achterhoofd houden dat investeren een risico met zich meebrengt, dit is nu eenmaal altijd zo.

Lendahand reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn heel wat mensen in ons land die hun geld op een spaarrekening hebben. Nu is het alleen vandaag de dag zo dat je hier eigenlijk geen rente over krijgt, als je pech hebt kost het zelfs geld om een spaarrekening te hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan de belasting die je moet betalen over je vermogen. Een manier om dit te voorkomen is door te investeren. Nu is Lendahand opgezet als platform om het investeren een ander karakter te geven, een karakter van eerlijkheid en goede doelen. Laten we eens kijken wat zij willen bereiken.

Informatie over Lendahand

Lendahand is een platform waar je allerlei verschillende projecten kunt vinden die aan de gang zijn. Deze projecten zijn er om mensen in arme landen een handje te helpen, vandaar ook de naam. Al deze projecten zijn openbaar voor de mensen die graag willen investeren, je kunt als het ware een ‘aandeel’ kopen in het project. En het mooie is dat het niet alleen liefdadigheid is, je krijgt er namelijk ook nog eens aan aanzienlijk rendement in een jaar voor terug. Dit rendement loopt van 3 tot 6% per jaar.

Zij hebben als doel om investeerders en goede doelen bij elkaar te brengen. Het normale investeren op de beurs heeft toch een beetje een slecht imago, mensen denken dat je hier alleen maar de wapenhandel of iets dergelijks mee ondersteund. Door te kiezen voor Lendahand kan je op een makkelijke en goede manier toch flink wat rendement behalen.

Je zit dat Lendahand het goede met de mensen voor heeft, er zijn namelijk al flink wat projecten die zij op hun naam hebben staan. Deze projecten hebben ze al in zijn geheel kunnen financieren met het geld wat de mensen er in hebben gestopt. Je ziet dus wel dat ze de ambitie hebben om steeds verder uit te groeien, met als einddoel om zoveel mogelijk mensen te helpen als mogelijk is.

Voordelen van Lendahand

Er zitten veel voordelen aan het investeren bij Lendahand, laten we ze eens op een rijtje zetten voor je:

  • Aardig wat rendement op jaarbasis
  • Aanzienlijk veel projecten waar je uit kunt kiezen
  • Je kunt mensen in arme landen een handje helpen

Nadelen van Lendahand

Hoe mooi het platform ook is, er zitten toch enkele nadelen aan investeren bij Lendahand:

  • Er is minder zekerheid over je geld
  • Je weet nooit goed of al het geld daadwerkelijk terecht komt
  • Geen groot kapitaal als garantie
Meer informatie

Klantenservice Lendahand

Lendahand