Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van MijnPIN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt MijnPin

MijnPin is echt niet zo moeilijk om te gebruiken, iedereen kan het dan ook gewoon doen. Op de site kun je gelijk zien hoe dit moet, het gehele proces staat in eenvoudige stappen uitgelegd. Voordat je de dienst kan gebruiken moet je aangeven wat voor soort onderneming je hebt. Dit heeft te maken met de soort software die handig is voor jouw onderneming. Als je dit gedaan hebt kom je op een ander scherm terecht.

Hoe werkt MijnPIN

Op dit scherm moet je aangeven wat je allemaal wilt hebben. Zo kan je er voor kiezen om alleen maar een pinapparaat te kopen, echter is het natuurlijk ook mogelijk om meer producten te huren bij MijnPin. Dit is voor ieder bedrijf natuurlijk weer persoonlijk, echter is het wel zo dat naarmate het bedrijf groter wordt meer producten nodig zijn om de betalingen succesvol te verrichten. Zo kan je er voor kiezen mensen te laten betalen door middel van een touch screen apparaat. Dit brengt toch gelijk wat vernieuwing in de winkel.

MijnPin is de ideale software en product verstrekker voor de kleine en beginnende ondernemingen in ons land die voor een lage prijs de transacties willen laten maken in hun winkel. De meeste grote ondernemingen zullen eerder kiezen voor een duurdere software, maar dit is immers logisch. De lage transactiekosten zorgen er voor dat het de perfecte instapdienst is. Er zitten geen rare voorwaarden aan, iedereen die op zoek is naar een pinapparaat en bijbehorende software is hier op de juiste plek.

MijnPIN reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn aardig wat bedrijven in ons land te vinden. Ieder bedrijf is natuurlijk wel weer verschillend, er is alleen een ding wat bij ieder bedrijf overeen komt. Dit is het feit dat de bedrijven een goede software moeten hebben om de betalingen van de klanten te kunnen ontvangen. Deze POS software zorgt er voor dat het bedrijf zonder moeite de betalingen kan invoeren in het systeem. Welke moet je dan kiezen? Eén van de meest populaire diensten voor deze software is MijnPin. Laten we eens kijken wat het voordeel van deze aanbieder is.

Informatie over MijnPin

MijnPin werkt eigenlijk als een software om alle betalingen mee te voldoen. Het is namelijk zo dat je een systeem moet hebben voordat je betaald kan krijgen, denk bijvoorbeeld maar aan een pinapparaat. Dit is natuurlijk veel handiger dan contant betalen, anders is de administratie voor je bedrijf echt niet te doen. Als ondernemer heb je namelijk echt een software nodig als de klanten regelmatig over de vloer komen.

Bij MijnPin heb je diverse systemen voor bedrijven. Deze systemen zijn geschikt voor alle soorten sectoren op de markt, of je nu een kapper of een bakker bent. Je kunt er voor kiezen om een aantal pinapparaten aan te schaffen bij de site, deze zijn te combineren met de software. Deze software kun je op de computer zetten, zo heb je overzichtelijk alle kosten en inkomsten staan. Wel zo handig voor de boekhouding!

MijnPin profileert zicht als de aanbieder die de minste kosten vraagt per transactie. Vooral voor de kleinere ondernemingen is dit ontzettend handig, zij hoeven zo niet een groot deel van de winst af te staan. Op die manier kunnen zij hun zuurverdiende centjes gewoon in eigen zak steken, voor pintransacties zijn de kosten namelijk nog geen 1%. Dit is de oplossing voor alle kleine ondernemingen en eenmanszaken in ons land.

Voordelen van MijnPin

Er zitten veel voordelen aan de diensten van MijnPin, hier zijn de meest grote voordelen die je als particulier zal ervaren:

  • Zeer lage transactiekosten over de pinbetalingen
  • Handig online overzicht om inkomsten bij te houden
  • Ideale toevoeging voor iedereen die boekhouding moet doen
  • Huren van de pinapparaten is niet duur

Nadelen van MijnPin

Er zitten enkele kleine nadelen aan het gebruiken van MijnPin, hier staan er weer enkele op een rijtje:

  • Klantenservice heeft geen fijne contacttijden
  • Er kan wel eens een storing voorkomen
  • Op grote schaal huren is niet altijd mogelijk
Meer informatie

Klantenservice MijnPIN

MijnPIN