Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van NHBO

5/5 (1 stemmen)

Eén reactie op “NHBO”

  1. Marielle schreef:

    Ik kocht de opleiding ‘mindfulness coach’, omdat ik graag trainingen wil geven en mensen wil coachen om bewuster te leven. Direct na mijn aankoop kreeg ik automatisch een kortingscode in mijn mailbox (omdat ik 2 wkn geleden al de cursus had bekeken, maar nog niet had besteld) wat natuurlijk een beetje pijn doet. Helaas kreeg ik deze korting niet terug, maar ik kreeg wel korting op een nieuwe cursus. Helaas blijkt de opleidingsmap enkel te gaan over mindfulness. Daar doe ik zelf al 3 jaar aan, dus daar weet ik al voldoende over. Ik kocht deze opleiding met de intentie om echt te gaan trainen/coachen, maar daar komt letterlijk niets over terug. Ik heb dit duidelijk aangegeven, maar volgens NHBO zou mijn teleurstelling vooral liggen aan het feit dat ik al gevorderd ben in mindfulness. Maar dat neemt niet weg dat je bij een opleiding zomaar ‘coach/trainer’ kunt vermelden, terwijl je hier niet over leert. Ik weet dat het geen beschermd beroep is, maar dit gaat wel heel ver. Zonde van mijn geld ook, had liever direct een coach opleiding geboekt, maar dit leuk me een geschikte keuze. Als oplossing kreeg ik, guess what, weer korting op bijvoorbeeld een coach opleiding. Het lijkt alleen maar om verkopen te gaan. Dus: bedenk goed, als je meer over mindfulness wilt leren: leuk. Wilt je trainen/coachen leren? Dan niet doen!

    5/5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt NHBO

Het gebruik van NHBO is zeer makkelijk, iedereen die zal zonder moeite kunnen beginnen aan een opleiding van deze dienst. Op de site kun je zoeken op opleidingen, het is natuurlijk wel belangrijk dat je eerst goed onderzoek doet naar datgeen wat je wilt volgen. Lees je een beetje in bij de verschillende opleidingen en maak een keuze over wat je het liefst zou willen, zo kom je er achter welke studie bij je past.

Hoe werkt NHBO

Wanneer je dit gedaan hebt kun je beginnen met het betalen en het kiezen van een opleiding. Je betaalt altijd van tevoren, dit is nu eenmaal een regel. Wanneer je hebt betaald kom in je in de online omgeving van NHBO. Hier staat alle info op die je nodig hebt om de opleiding te volgen. Zo kan je hier de online lessen vinden, de studiematerialen en de teksten die nodig zijn om de opleiding te volgen. Per opleiding is dit natuurlijk verschillend. Ook kan je de datums zien waarop je naar een bepaalde locatie moet komen om een test af te leggen, dit is meestal een hal in de buurt.

Het is dus zeker een goede keuze om te kiezen voor NHBO als je op zoek bent naar een andere loopbaan of naar een extra studie. Het is een aanbieder die ieder jaar weer veel mensen aan een opleiding helpt. Mensen zijn dan ook echt positief over de dienst, dit blijkt wel uit de lovende beoordelingen die er te vinden zijn over de dienst. Neem eens een kijkje op de site en bekijk het algemene aanbod eens van de studies, misschien zit er wel die ene opleiding bij die je altijd al hebt willen volgen!

NHBO reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

In Nederland zijn er een hele hoop mensen te vinden die graag een extra opleiding zouden willen volgen. Dit kan natuurlijk allerlei verschillende redenen hebben, er zijn mensen die een baantje er bij zouden willen maar er zijn ook mensen die wel eens helemaal wat anders zouden willen. Het is vandaag de dag dan ook mogelijk om via internet een opleiding te volgen. Eén van de sites waar dit mogelijk is, is de site van het NHBO. Laten we eens kijken wat deze dienst zo handig maakt.

Informatie over NHBO

NHBO is een aanbieder van diverse soorten opleiding. Bij hen is het mogelijk om een diploma te behalen, deze diploma’s zijn enorm divers. Er is dan ook echt voor vrijwel iedere soort opleiding of sector iets te vinden. De meeste mensen die op zoek zijn naar een opleiding komen bij deze dienst terecht.

NHBO wilt het voor iedereen mogelijk maken om een opleiding te volgen die hij of zij leuk vindt. Door middel van een online opleiding die je gewoon thuis volgt is het mogelijk om deze studie te combineren met het werk. Je kunt dan gewoon de lessen volgen en de toetsen maken wanneer dit voor jou uitkomt, op die manier komen zij de mensen die vastzitten aan een schema ook een beetje tegemoet. Denk aan mensen met een drukke baan of aan mensen met kinderen.

Het volgen van een cursus bij NHBO is zeer makkelijk, iedereen kan dit dan ook zonder problemen doen. Het enige wat je hoeft te doen is natuurlijk het kiezen van een cursus. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je alle info over de cursus binnen. Hier komen we straks ook nog even op terug.

Voordelen van NHBO

NHBO heeft veel voordelen die ze kunnen bieden aan de mensen die graag een opleiding willen volgen, hier zie je er enkele op een rijtje:

  • Een groot aanbod van verschillende opleidingen
  • Opleidingen zijn in verhouding niet duur
  • Je kunt zeer flexibel te werk gaan met NBHO

Nadelen van NHBO

Er zijn enkele nadelen aan het gebruik van NBHO, al zijn deze niet dusdanig groot:

  • Klantenservice kan lang doen over het beantwoorden van vragen
  • Als er een storing is kun je even niet studeren
Meer informatie

Klantenservice NHBO

NHBO