Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Sexpartner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Sexpartner

Wanneer je voor het eerst op Sexpartner zal er gevraagd worden om een account aan te maken. Dit account is ook het profiel wat je zal zien op de site. Je zal wat algemene informatie moeten invullen over wie je bent, wat je leuk vindt en hoe je er uit ziet. Als je dit gedaan hebt zal je een mail krijgen om je account te bevestigen, je hoeft alleen nog maar even op de link te klikken.

Hoe werkt Sexpartner

Na dit gedaan te hebben is je account klaar voor gebruik. Je kunt nu een foto toevoegen als je dit wilt, dit hoeft natuurlijk niet. Om te chatten met vrouwen heb je muntjes nodig, deze kun je kopen met echt geld. In het begin heb je al een aantal gratis muntjes, zo kan je een beetje zien hoe het allemaal werkt. Je kunt de munten meestal kopen met IDeal. De prijs voor een berichtje is niet al te veel, dit verschilt per soort bericht. Op de site kun je een overzicht zien van de kosten voor een bericht.

Sexpartner is een site waar je als man zijnde, of vrouw, terecht kan om een hete chat te hebben met een dame. De profielen op de site zijn deels nep en deels echt, hierdoor kan het soms een beetje lastig zijn om te zien welke mensen er nu ook op zoek zijn naar een date. Maar voor de persoon die gewoon een beetje wilt chatten zonder verplichting is het een handige site om te gebruiken. Onthoudt wel dat muntjes kopen dus geld kost, erg veel chatten kan dan ook zorgen voor een aardig bedrag.

Sexpartner reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn veel mensen in Nederland te vinden die graag eens met een ander in contact zouden willen komen. We zien dit voornamelijk bij de mannen, hier is een groot gedeelte nog single. Nu zijn er op internet diverse websites te vinden waarop je in contact kan komen met vrouwen die ook op zoek zijn naar een man. Deze date sites worden de laatste tijd dan ook echt steeds populairder en steeds meer jongere mensen gaan zich aanmelden op deze sites. Eén van deze sites is Sexpartner, laten we eens kijken wat deze website is en wat de voordelen en nadelen zijn van de dienst.

Informatie over Sexpartner

Sexpartner is een site waarop je als man of vrouw zijnde een account kan maken om in contact te komen met anderen. Het is echter wel een site die afstand wilt nemen van die standaard date site, deze site is namelijk vooral bedoelt voor de erotiek. De profielen op de site zijn voornamelijk uitdagende en aantrekkelijke vrouwen, het is echt een site die zich vooral richt op de mannen.

Bij deze site is het een beetje kijken welke profielen nep zijn en welke echt. Dit zie je al op de voorpagina van de site staan, hier staat aangegeven dat een deel van de profielen fictief zijn. Maar maakt dit echt uit als je gewoon op zoek bent naar een gezellige chat met een dame? Er zijn ook wel echte profielen te vinden, het kan dan ook zomaar zijn dat je er nog een spannende date uit weet te slepen.

Sexpartner wilt zich richten op de mannen die gewoon wat extra spanning willen hebben. Het is geen serieuze datingsite, als je echt op zoek bent naar liefde dan is het misschien beter om bij een andere site een account aan te maken. Als je echter een spannende chat wilt hebben met een mooie dame dan is deze site wel geschikt voor jou!

Voordelen van Sexpartner

Het gebruik van Sexpartner is vrij makkelijk, er zitten dan ook veel voordelen aan deze site:

  • Het percentage van nep profielen valt zeer mee
  • De prijzen voor berichten zijn laag in verhouding tot andere sites
  • Het aanmaken van een account is zo gebeurt

Nadelen van Sexpartner

Het is niet zo dat er geen enkel nadeel zit aan Sexpartner, er zijn er namelijk meerdere:

  • Als je liefde zoekt zal je hier niet slagen
  • De neppe profielen zullen altijd proberen om je geld te krijgen
  • De site heeft niet grote aantallen bezoekers
Meer informatie

Klantenservice Sexpartner

Sexpartner