Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Soak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Soak

Soak werkt zoals iedere webshop werkt, je kiest een product die je leuk vindt en je stopt hem in het winkelwagentje. Vervolgens moet je alle gegevens invullen en betalen met een betaalmogelijkheid naar keuze. Wanneer je dit gedaan hebt zal je de optie zien om te kiezen wanneer de spullen geleverd worden. Het is nu eenmaal wel handig dat er iemand thuis is wanneer je een bad hebt gekocht. Dit is nu eenmaal het geval voor het maken van een afspraak voor het laten plaatsen van de spullen.

Hoe werkt Soak

Vervolgens zullen de medewerkers van Soak de spullen installeren en bevestigen als dit nodig is. Zo zien ze of alles werkt en of er geen defecten zijn bij de producten. Als dit klaar is kun je van je nieuwe producten gaan genieten. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er na een tijdje toch iets kapot zal gaan. Als dit gebeurt dan hoef je alleen maar even een belletje te plegen, ze komen dan zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen.

Soak is de ideale site voor de mensen die graag voor een lage prijs de beste kwaliteit producten voor het sanitair wilt halen. Er is ondanks het beperkte aanbod genoeg waar je uit kunt kiezen. Zo staat een losstaand bad wel erg luxe thuis, deze kun je hier al kopen met elke honderden euro’s korting. Zo is die verbouwing in ieder geval niet meer zo duur als je van tevoren had gedacht.

Soak reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Het huis verbouwen is natuurlijk altijd wel leuk om te doen. Je geeft het dan toch net even een ander soort sfeer. De meeste mensen beginnen met de woonkamer. Maar is het niet veel specialer om een mooie badkamer te hebben? Hier breng je toch aardig wat tijd door om tot rust te komen. Het sanitair in een woning aanpassen is vaak vrij duur, de producten hebben over het algemeen een aardig prijskaartje. Door Soak is hier verandering in gekomen, zij bieden namelijk ontzettend veel soorten sanitair producten aan voor zeer lage prijzen.

Informatie over Soak

Soak is een website waar je voor lage prijzen spullen en producten kan kopen om het sanitair onder handen te nemen. Zo vindt je hier baden, toiletten en diverse soort tegels. Eigenlijk alles wat je maar in de badkamer nodig zou kunnen hebben is beschikbaar bij Soak. Als je een verbouwing voor de deur hebt staan dan kun je op deze site alle spullen in een keer goedkoop inkopen. De kortingen die ze geven zijn namelijk zeer hoog.

Soak heeft als doelstelling om kwaliteit producten te leveren voor een lage prijs. Zij zijn van mening dat iedereen een mooie badkamer moet kunnen hebben, hier moet geen duur prijskaartje aan hangen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld speciaalzaken of bouwmarkten ben je hier veel minder kwijt. En het wordt in de meeste gevallen ook nog eens helemaal aangesloten, zo hoef je dit in ieder geval niet zelf te doen.

Ze zetten zich altijd in voor de klant. Dit blijkt dan ook wel uit het grote team wat actief is bij Soak, zij doen hun best om al je vragen te beantwoorden op de site zelf of over de telefoon. Deze persoonlijke aanpak is dan ook echt één van de principes die bij hun centraal staat. Dit in combinatie met een hoge mate van betrouwbaarheid en goedkope prijzen maken hun een uitstekende aanbieder van degelijke sanitaire producten.

Voordelen van Soak

Wat zijn dan precies de voordelen van Soak als je alles op een rijtje moet zetten:

  • Persoonlijke aandacht voor iedere kant
  • Zeer hoge kwaliteit producten met goed materiaal
  • Een snelle levertijd voor de bestelde producten
  • Groot team wat altijd klaar staat voor je vragen
  • Voordelige prijzen en hoge kortingen op de producten

Nadelen van Soak

Er zijn enkele nadelen bij de site van Soak, dit zijn ze op een rijtje

  • Je krijgt niet altijd gratis verzending op de producten
  • In verhouding tot andere B merken zijn ze duurder
  • Beperkt assortiment, niet ieder product is beschikbaar
Meer informatie

Klantenservice Soak

Soak