Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Tix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Tix

Het boeken bij Tix is niet super moeilijk, de makkelijke werkwijze zorgt er voor dat jij je tickets zo in huis zal hebben. Je hoeft alleen maar de bestemming te kiezen. Mocht je op zoek zijn naar een vliegticket dan moet je aangeven welke datum je wilt vertrekken en welke datum je terug wilt komen. Je krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle reizen die beschikbaar zijn voor die bepaalde datum.

Hoe werkt Tix

Wanneer je een reis hebt gevonden die aansluit bij je wensen hoef je alleen maar te klikken op de knop van de prijs, je wordt vervolgens doorgestuurd naar een andere pagina. Hier moet je de rest van de gegevens invullen die nodig zijn voor het boeken van een ticket. Denk hierbij aan de ID kaart informatie en de tijd van vertrek. Dit werkt precies hetzelfde als bij het boeken van het verblijf, alleen is hier vaak pas informatie vereist als je aankomt op de bestemming.

Als je alle gegevens hebt ingevuld en het ticket of het verblijf hebt betaald dan ben je zo goed als klaar. Je hoeft dan alleen nog maar het ticket uit te printen, of je kunt er voor kiezen om hem naar de toe te mailen om hem vervolgens later uit te draaien.

Tix is dus een handige site voor het bestellen van vliegtickets en het boeken van hotelovernachtingen. Door de lage prijzen weet je zeker dat de vakantie mooi voordelig blijft, wel kun je even onderzoek doen of het inderdaad wel de laagste prijs is. Dit kan nog wel eens per aanbieder verschillen!

Tix reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Er zijn aardig wat websites te vinden op het internet waar je vliegtickets gaan kopen. Dit is een groot voordeel voor de consument, op deze manier is het namelijk zeer eenvoudig om geld te besparen voor een vliegticket. Tix is één van de websites waar je terecht kan voor al je vliegtickets. Het is niet voor niets één van de meest grote ticketaanbieders van Nederland, laten we dus eens gaan kijken wat het is, wat de voordelen en nadelen zijn en hoe het eigenlijk nu precies werkt.

Informatie over Tix

Tix is dus een vliegticket en verblijf aanbieder, op de site kun je alle bestemmingen zijn. Het mooie van Tix is dat je een aanzienlijk groot aanbod hebt van verschillende bestemmingen. Op de homepage van de site kun je zien wat voor soort reizen er beschikbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een los vliegticket, een vakantie of een vakantie met vlucht. Daarnaast is het mogelijk om via hen een auto te huren voor op vakantie.

Tix staat dan ook wel bekend als een vergelijkingssites voor diverse vliegtickets en verblijfmogelijkheden. Op de site staan alle aanbieders die mogelijk zijn bij een reis of ticket. Zo is het natuurlijk mogelijk om via Ryanair te vliegen als je geld wilt besparen. Als je wat meer houdt van luxe dan kun je ook gewoon kiezen voor KLM als vliegmaatschappij. Tix maakt het mogelijk om al deze vluchten zeer eenvoudig en snel te vergelijken.

Het is een site die nog niet zo super lang actief is als aanbieder op deze markt. Dit is dan ook de reden dat nog aardig wat mensen de site nooit hebben gezien. Wel zijn ze de laatste tijd flink bezig geweest met reclame en promotie, de kans is dus groot dat het aantal klanten nog verder op zal gaan lopen in de komende tijd.

Voordelen van Tix

Er zitten diverse voordelen aan het gebruik maken van Tix voor je vliegtickets en hotelovernachtingen. Hieronder zie je een overzicht met al deze voordelen:

  • Groot aanbod met diverse soorten tickets, reizen en combinaties
  • Goedkope prijzen in verhouding tot andere aanbieders
  • Zeer snel geregeld bij het boeken, tickets zijn zo binnen
  • Vertrouwd en veilig betalen bij het boeken

Nadelen van Tix

Er zitten ook enkele nadelen aan de dienst van Tix, hieronder zie je de grootste nadelen bij het gebruik maken van de site:

  • Klantenservice reageert soms pas erg laat
  • Je weet nooit zeker of het daadwerkelijk de laagste prijs is
  • Minder garantie bij uitval van vlucht
Meer informatie

Klantenservice Tix

Tix