Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Tommy Teleshopping

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Tommy Teleshopping?

De site van Tommy Teleshopping is de plek om hebbedingetjes te kopen. Het zijn spullen die niemand echt nodig heeft, maar die wel grappig zijn om te hebben. De site zelf werkt als iedere andere site. Op de site vind je het complete aanbod van alle producten. Als je een mooi product ziet staan dan hoef je hem alleen maar te bestellen, je hebt hem vervolgens snel in huis.

Hoe werkt Tommy Teleshopping

Het doel van Tommy Teleshopping is om jou zo veel mogelijk te laten kopen. Dit proberen ze te bereiken door meer korting te geven als je twee producten koopt. Deze korting is dan in sommige gevallen ook echt hoog, bij het tweede product krijg je bijvoorbeeld 50% extra korting. Dit doen met de gedachte om zoveel mogelijk verkopen te halen. Houdt dit dan ook even in het achterhoofd voordat je zomaar uit een impuls dingen gaat kopen. Voor je het weet staat heel je huis vol met deze hebbedingetjes.

Tommy Teleshopping is een beetje een aparte site. Het is niet zo dat de kwaliteit van de producten dusdanig hoog is of dat je echt iets mist in je leven als je ze niet hebt. Het is wel zo dat de producten gewoon leuk zijn om te hebben. Sommige zijn zeker handig als hulpmiddeltje, maar meer dan dat is het ook niet. Als je ooit eens iets leuks voorbij ziet komen in de spotjes kijk dan eens op de site, misschien staat hij er wel op voor een mooi prijsje!

Tommy Teleshopping reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Je hebt vast wel eens de spotjes van Tommy Teleshopping op tv gezien. Dit zijn de reclamespotjes met allerlei soorten producten die handig zijn voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan speciale opklapstoeltjes of dingen voor in de keuken. Er is echt ontzettend veel te kopen, niet alles is even nuttig natuurlijk. Er is ook een site van Tommy Teleshopping, hier kun je de spullen kopen die je gezien hebt op tv. Laten we eens kijken wat deze site dan precies inhoudt en wat het voordeel is van de site.

Informatie over Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is een bedrijf wat zich richt op de hebbedingetjes. Het zijn producten die mensen niet echt nodig hebben maar die gewoon tof zijn om te hebben. En het is wel zo dat sommige producten nu eenmaal echt handig zijn voor in huis. De spullen die ze aanbieden gaan vaak voor lage prijzen weg, zo kan iedereen er eens een kopen.

De producten bij Tommy Teleshopping lopen sterk uiteen. Echter zien we wel dat de meeste producten te maken hebben met lifestyle of met gezondheid. Je vindt er dan ook niet zo veel hoogwaardige meubels, wel kun je er diverse sport attributen bestellen. Of je er echt fit van wordt weten we niet, dit zal je zelf moeten proberen.

De Tommy Teleshopping spotjes zijn allemaal op dezelfde manier opgezet. Je ziet een product, dit product wordt vervolgens gedemonstreerd. Zo kan je toch nog een beetje zien hoe het dan precies in zijn werk gaat. Mocht je het willen bestellen dan kun je op de site terecht of je kunt een nummer bellen om de bestelling te plaatsen. Vaak krijg je ook nog eens korting als je meerdere dingen per keer besteld, ideaal als je toch nog een cadeautje moet hebben voor iemand.

Voordelen van Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is een site waar je diverse producten kan bestellen, hier zie je de voordelen op een rijtje:

  • Je krijgt vaak meer korting naarmate je meer koopt
  • De levertijd is over het algemeen vrij snel
  • De producten kunnen zeker een goede toevoeging zijn voor in huis

Nadelen van Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping is opzicht een vrij fijne site, er zitten echter toch een paar nadelen aan de site:

  • De producten zijn niet bepaald van een hoge kwaliteit
  • Vaak zijn de producten toch een beetje overbodig
  • Klantenservice is niet of lastig te bereiken
Meer informatie

Klantenservice Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping