Reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen van Tripper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Tripper

Je hoeft niet zoveel moeite te doen om kaartjes of producten te kunnen bestellen bij Tripper. De eerste stap is bepalen wat je wil. Mocht je bijvoorbeeld een pretpark willen bezoeken dan kan je kijken welke parken er in de buurt liggen. Op de site klik je vervolgens op dit park en selecteer je een datum voor je bezoek. Je hoeft alleen nog maar enkele gegevens in te vullen, dit kan op de volgende pagina.

Hoe werkt Tripper

De gegevens die je moet invullen zijn van belang voor de tickets of voor de producten. Als je namelijk een mooie bank koopt dan moeten ze wel weten waar deze dan geleverd moet worden. De tickets krijg je gewoon in de mail, hier hoef je geen adres voor in te vullen. Soms staan er bijkomende instructies bij de tickets zoals online activeren, kijk hier even naar voordat je naar het park of de locatie rijdt.

Tripper is een handige site voor de personen die ook graag eens een keer een dag vol plezier willen hebben voor weinig geld. De kortingen lopen hoog op, hierdoor kan je voor spotprijzen met je gezin een gezellige tijd hebben. Iedere dag is er wel weer een andere actie, het is zeker handig om elke dag te kijken wat voor actie er dan actief is. Let bij het bestellen even op de gegevens, omdat je het in de mail krijgt moet deze wel goed zijn ingevoerd. Wil je een toffe dag hebben of een product scoren voor een lage prijs dan is Tripper de place to be!

Tripper reviews, ervaringen, klachten en beoordelingen

Je hebt heel wat gezellie dingen die je kunt doen in Nederland. Een dagje ergens heen gaan is dan ook niet voor niets het leukste wat je kunt doen tijdens je vakantie. Je ziet nog eens iets van ons land. Nu zijn deze dagjes weg meestal niet zo goedkoop, dit is dan ook de reden dat de meeste mensen thuis blijven. Met Tripper is dit verleden tijd, Tripper is namelijk een site die allerlei dagjes weg en producten aanbiedt voor echte spotprijzen. Zo heb je voor zeer weinig geld een dag die altijd bij zal blijven.

Informatie over Tripper

Tripper is een site waar je veel korting kunt scoren op allerlei verschillende dingen. Van dagjes weg tot aan meubels voor in huis, alles is er wel te vinden. Je kunt het dan ook wel zien als een koopjeshoek, een plek waar je voor weinig geld iets moois kan halen. De prijzen voor de activiteiten en dagjes weg zijn altijd lager dan de standaard prijs, het loont zoals je wel begrijpt altijd om eerst even op Tripper te kijken voordat je zomaar iets gaat bestellen.

Tripper is niet alleen maar gericht op dagjes weg, je hebt er ook verschillende producten die je met korting kan halen. Deze producten lopen sterk uiteen. Zo heb je meubels voor een lage prijs, maar zo zijn er ook diverse hebbedingetjes die je kunt halen. De deals zijn iedere dag weer anders, op die manier blijft het altijd een verrassing wat er op zal komen. Top om in de gaten te houden.

Je ziet op de site het gehele aanbod van alle aanbiedingen. Dit aanbod is echt ontzettend divers, het is natuurlijk wel zo dat niet elk park er die dag bij zal staan. Je zult iedere dag even moeten kijken of de actie er bij staat waar jij naar op zoek bent. De site is niet gericht op een speciaal gebied in Nederland, de activiteiten liggen dan ook echt door heel het land verspreid. Zo heb je genoeg om nog te ontdekken en te ondernemen in de vakantie. Vervelen is in ieder geval verleden tijd!

Voordelen van Tripper

De site van Tripper is fijn in gebruik, hier vindt je de voordelen van de site zelf:

  • Mocht je tickets bestellen dan komen deze snel in de mail
  • De kortingen lopen hoog op, al helemaal bij pretparken
  • De dagjes weg zijn zeer divers, genoeg om te doen
  • Makkelijk site

Nadelen van Tripper

Tripper is makkelijk om te gebruiken, er zitten alleen ook enkele nadelen aan de site. Dit zijn de grootste nadelen van Tripper:

  • Klantenservice is niet altijd open voor de klant
  • Het kan voorkomen dat bepaalde parken niet meedoen
  • Je hebt nog veel meer andere ticketsites.
Meer informatie

Klantenservice Tripper

Tripper